Strandvijfdaagse Vlissingen – Rockanje dag 0

Vandaag rijden we onafhankelijk van elkaar naar Renesse. Jeanette stalt haar auto daar en dan rijden we samen weer terug naar Rockanje. Daar blijft mijn auto en dan pakken we samen het georganiseerde vervoer naar Vlissingen. Vanwaar dit gedoe vraag je je af? Jeanette moet woensdag even-op-neer-naar-huis want dochter Iris krijgt haar diploma. Het bleek een uitdaging vandaag want alle bezoekers van Concert at Sea willen naar huis met caravans, campers etc. Ik mocht 3x naar de immense file kijken en er in staan, mehh…kortom ..het was even een dingetje maar nu we er zijn hebben we ook wat.

 

 

Een voetbalveld vol pop-up tentjes, zon,  we staan vlak bij de luchtbeddenopblaasservice pieeep,  piiieeep,…en zijn na het uitklappen van de tent en het drinken van ons het-is-vakantie-roseetje op pad gegaan naar de boulevard van Vlissingen.

 

Voor het eerst mosselen gegeten, aan zee, dat viel alles mee.

We gaan straks ons tentje in…We passen er samen precies in, de rest van onze meuk blijft buiten vannacht en als ik teveel snurk ga ik er achteraan zei mn zus. We gaan het beleven. Morgen de eerste etappe van Vlissingen naar Domburg, we hebben er zin in.