31/07/2020

Ontwikkeladvies 2020 met subsidie van de overheid

Gratis coaching gericht op je loopbaan

ter waarde van € 700,- inclusief een arbeidsmarktscan (en inclusief BTW)

Loop je rond met vragen over je loopbaan? Staat je baan onder druk? Zoek je (ander) werk? Verandert je werk door de coronacrisis? Of ben je gewoon nieuwsgierig wat jouw kansen zijn op de huidige arbeidsmarkt? Dan kun je dankzij de tijdelijke subsidieregeling van het ministerie van Sociale Zaken en werkgelegenheid een gratis ontwikkeladvies krijgen. De regeling geldt van 1 augustus 2020 tot 31 december 2020 tenzij het subsidieplafond van € 14 miljoen euro eerder bereikt is. Dus wees er snel bij!

Onder het motto “Nederland Leert Door!” kan iedereen die in Nederland werkt of werk zoekt tijdelijk zonder kosten een ontwikkeltraject krijgen bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur. Als coach voldoe ik aan de voorwaarden die het ministerie van SZW stelt en ik neem je al het administratieve werk uit handen! Er zijn geen beperkingen, het advies is voor iedereen tussen de 18 jaar en de pensioengerechtigde leeftijd die een relatie heeft met de Nederlandse arbeidsmarkt. Klik hier voor meer informatie over de regeling.

 Wat houdt het Ontwikkeladvies in?

Het Ontwikkeladvies gaat over jouw toekomst in je werk. Dat kan gaan over het ontdekken van jouw talenten, over omgaan met veranderingen of over toekomstvragen in je werk. Jouw vraag staat centraal!

Samen werken we aan een ontwikkelplan op maat en je krijgt een arbeidsmarktscan die je zicht geeft op jouw kansen op de arbeidsmarkt. Ik help je zo nodig bij het kiezen van de juiste (bij)scholing of geef je tips bij het zoeken naar ander werk. Het resultaat van het ontwikkeladvies is een Ontwikkelplan en een Ontwikkelgespreksverslag.

Hoe maak je gebruik van het ontwikkeladvies?

Neem contact met me op door een e-mail sturen met je contactgegevens. Je kunt ook het contactformulier op de website invullen. Ik neem binnen 3 werkdagen contact met je op. Heb je nog vragen? Zie de bijlage met ‘veelgestelde vragen’, bel me of stuur me een whatsappbericht op 06-51239302

 Wat moet ik doen om in aanmerking te komen voor het gratis ontwikkeladvies?

 1. Van mij ontvang je een intakeformulier en een toestemmingsverklaring, deze print je uit, vul je in en je zet je handtekening eronder.
 2. Je maakt een digitale kopie van de voor- en achterkant met BSN van een geldig ID (ik tip je deze veilige app)
 3. En vervolgens door alle documenten van punt 1 en 2 (gescand of als duidelijke foto) aan mij terug te sturen.
 4. Voorafgaand aan ons eerste gesprek ontvang je een bericht met een toegangscode voor je arbeidsmarktscan.

 Dat is alles! Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn… want als gezegd: ik verzorg alle verdere administratie voor je, zoals de aanvraag van je subsidiecode, het opstellen van de prestatieverklaring en de definitieve aanvraag.

Veelgestelde vragen

 • V – Ik wil liever niet dat mijn werkgever weet dat ik een loopbaantraject volg.
 • A – Dat hoeft ook niet. Alles gebeurt zonder kennisgeving aan je werkgever. Vul gelijk het contactformulier op de de website in!
 • V – Mag ik een bestaand coachtraject ook uitbreiden met deze subsidie?
 • A – Als het gaat over loopbaanadvies, dan zeker. Zo niet, overleg dan even.
 • V – Moet ik zelf bijbetalen?
 • A – Als het blijft binnen de voorwaarden van de regeling, dan niet. Als je meer wilt, of instrumenten zoals een Talent Motivatie Analyse, wilt benutten, dan betaal je die apart.
 • V – Ik ben zzp-er, mag ik dan ook meedoen?
 • A – Zeker! Vul gelijk het contactformulier op de website in!
 • V – Ik ben jonger dan 45. Mag ik dan ook meedoen?
 • A – Zeker! De regeling van vorig jaar was alleen voor werknemers van 45 jaar en ouder. Die geldt nu niet, de regeling is voor iedereen. Vul dus gelijk het contactformulier op de website in!
 • V – Vinden de gesprekken digitaal plaats of op jouw locatie in Dronten?
 • A – Beiden kan. Zowel bij wandelcoaching als ook in mijn praktijkruimte in houd ik me aan de eisen die het RIVM daarvoor stelt.
 • V – Ik heb een andere vraag…
 • A – Bel me even: 06-51239302 of stuur me een een e-mail:

Kom je zelf niet in aanmerking? Stuur dan in ieder geval deze informatie door aan een collega, vriend of vriendin, familielid of goede buur. Denk daarbij ook aan mensen waarvan het werk gaat veranderen in de toekomst of waar de gevolgen van Covid merkbaar zijn op de werkvloer.